[CRO] Standardizacija Lorea

Dragi svi, završena je napokon standardizacija Lorea koju koristimo unutar ZagrebByNight kampanje.
Odlučeno jest da je službeni Lore koji se koristi onaj iz Vampire The Masquerade Revised knjige jer ovo u ByNights pravilima – u vecini slucajeva nema smisla. U slučaju konflikta ByNights vs, ZbN lore, naš UVIJEK ima prioritet.

Bitni događaji koji su se dogodili.

1. Antediluviani su itekako i dalje babaroge Vampire svijeta. Camarilla ih ne priznaje, to je Hereza, kao i pricanje o Gehenni. Nema slobodnog pricanja o nasim ‘loving fathers.’

2.Gangreli su otišli iz Camarille jer je njihov Justicar Xavier vidio nešto, pa su se ponovo vratili u Camarillu. Justicara nemaju.

3. Assamite Schizma – dogodila se. Postoje Assamiti u Camarilli.

4. Giovanni – štiti ih Promise of 1528., ne postoji Giovanni & Setite alliance – http://whitewolf.wikia.com/wiki/Promise_of_1528

5. Ravnosi – Week of Nightmares se dogodio, Ravana je mrtav iako to nije sluzbeno potvrđeno. Šuška se da je iz nepoznatih razloga, Ravnosa sada puno manje.

6. Red star se pojavio nakratko i nestao. Nitko ne zna sto je bilo. Irelevantan događaj. Gehenna je tamo gdje i jest, bude se dogodila, sutra, preksutra, jedan dan.

7. Justicari od 2015
– Brujah – Jaroslav Pascek
– Gangrel – [vacant]
– Malkavian Carolina Bedelia (Aunt Bedelia, naslijedila Maris Streck koja je pogubljena zbog povezanosti s slave traderima i diableristima u C.Brujah Trilogy)
– Nosferatu – Cock Robin
– Toreador – Audrie Guil
– Tremere – Lotharius (EU lik, Vienna players)
– Ventrue – Lucinde
– Assamite Schismatics Kasim Bayar
.
8. Sabbat – izgubili su New York od Camarille u Siege of NY storylineu.

 

/org tim

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment